partners

Hieronder vindt u een selectie van partners waarmee Core|Vision door de jaren heen intense samenwerkingsverbanden heeft opgebouwd.

Arcobel Logo

Arcobel Embedded Solutions, gevestigd in Heesch, is een toonaangevende distributeur en systeemintegrator van industriële computers, embedded systemen en industriële insteekkaarten.
Arcobel Embedded Solutions valt, net zoals Core|Vision, onder de Arcobel paraplu. Door de complementaire werkzaamheden werken Core|Vision en Arcobel Embedded Solutions vaak samen binnen verscheidene projecten.

Batenburg

Batenburg Industriële Elektronica, gevestigd in Goor richt zich op de assemblage van industriële elektronica. Met circa 80 gedreven collega’s assembleren, testen en bouwen ze verschillende elektronica producten. Door kwaliteit, service en flexibiliteit staan ze garant voor een uitstekend product.
Batenburg Industriële Elektronica verzorgt al sinds jaar en dag de PCB assemblage van Core|Vision.

Doulos

Doulos is een wereldspeler op het gebied van ontwikkeling en levering van toonaangevende opleidingsoplossingen voor SoC, FPGA en ASIC-ontwerp en verificatie. Het business ethos van Doulos is “service via excellence”. Dit maakt ze, in combinatie met hun wereld leidende onafhankelijke knowhow, de ideale trainingspartner.
Als Doulos Training Partner verzorgt Core|Vision alle jaren verscheidene Doulos trainingen binnen de Benelux.

Onverwacht bedrijven

Onverwacht bedrijven is een adviesbureau dat initieert en faciliteert bij innovatie en veranderingsprocessen binnen het MKB. Onverwacht bedrijven richt zich voornamelijk op organisatieadvies, reorganisatie begeleiding en business development.
Onverwacht bedrijven is met enige regelmaat het klankbord voor verschillende organisatorische vraagstukken binnen Core|Vision.

vSync Circuits is een EDA- en IP-oplossingenbedrijf dat integratie- en verificatie-oplossingen biedt voor ASIC- en FPGA-ontwerp- en verificatiegroepen. Het bedrijf introduceert een nieuwe en unieke technologie voor betrouwbare ontwerpintegratie en verificatie van klokdomeinen, bestaande uit een toolgebaseerde benadering die de ontwerp- en verificatiewerelden overbrugt. vSync Circuits-methodologie is generiek en compatibel met alle verschillende ontwerpstromen.
Als vSync Circuits partner verzorgt Core|Vision diverse tool en methodiek trainingen binnen de Benelux.

Xilinx Logo

Xilinx is ’s werelds toonaangevende leverancier op het gebied van programmeerbare FPGAs, SoCs en 3D-ICs. Deze programmeerbare componenten zijn gekoppeld aan een nieuwe generatie IP blokken en ontwikkelomgeving die voldoen aan alle eisen en behoeften van de klant voor een compleet programmeerbare systeemintegratie.
Als Xilinx Authorized Training Provider verzorgt Core|Vision al jaren alle Xilinx trainingen binnen de Benelux.