partners

Hieronder vindt u een selectie van partners waarmee Core|Vision door de jaren heen intense samenwerkingsverbanden heeft opgebouwd.

AMD Xilinx is ’s werelds toonaangevende leverancier op het gebied van programmeerbare FPGAs, SoCs en 3D-ICs. Deze programmeerbare componenten zijn gekoppeld aan een nieuwe generatie IP blokken en ontwikkelomgeving die voldoen aan alle eisen en behoeften van de klant voor een compleet programmeerbare systeemintegratie. Als AMD Authorized Training Provider verzorgt Core|Vision al jaren alle AMD Xilinx trainingen binnen de Benelux.

Arcobel Embedded Solutions, gevestigd in Heesch, is een toonaangevende distributeur en systeemintegrator van industriële computers, embedded systemen en industriële insteekkaarten. Arcobel Embedded Solutions valt, net zoals Core|Vision, onder de Arcobel paraplu. Door de complementaire werkzaamheden werken Core|Vision en Arcobel Embedded Solutions vaak samen binnen verscheidene projecten.

Doulos

Doulos is een wereldspeler op het gebied van ontwikkeling en levering van toonaangevende opleidingsoplossingen voor SoC, FPGA en ASIC-ontwerp en verificatie. Het business ethos van Doulos is “service via excellence”. Dit maakt ze, in combinatie met hun wereld leidende onafhankelijke knowhow, de ideale trainingspartner. Als Doulos Training Partner verzorgt Core|Vision alle jaren verscheidene Doulos trainingen binnen de Benelux.

IBM Registered Business Partner

Core|Vision is nu IBM geregistreerd business partner en opgenomen in het IBM IoT ecosysteem. De succesvolle samenwerking in het Glassbox project overtuigde IBM van de capaciteiten van Core|Vision om samen met andere IBM partners totale IoT oplossingen te kunnen ontwikkelen.

Core|Vision is a new family member in the Questa Vanguard Program.The Questa Vanguard Program (QVP) extends Mentor Graphics’ breadth of design and verification technologies through partnerships with industry-leading companies. QVP partners provide verification related tools and methods, verification IP, conversion services, training and consulting based on Mentor Graphics industry leading Questa verification platform.  The program was established to bring design and verification engineers world-class product integrations and interoperability to enhance their Questa verification options and build a strong and comprehensive SystemVerilog ecosystem.

Onverwacht bedrijven is een adviesbureau dat initieert en faciliteert bij innovatie en veranderingsprocessen binnen het MKB. Onverwacht bedrijven richt zich voornamelijk op organisatieadvies, reorganisatie begeleiding en business development. Onverwacht bedrijven is met enige regelmaat het klankbord voor verschillende organisatorische vraagstukken binnen Core|Vision.

vSync logo

vSync Circuits is een EDA- en IP-oplossingenbedrijf dat integratie- en verificatie-oplossingen biedt voor ASIC- en FPGA-ontwerp- en verificatiegroepen. Het bedrijf introduceert een nieuwe en unieke technologie voor betrouwbare ontwerpintegratie en verificatie van klokdomeinen, bestaande uit een toolgebaseerde benadering die de ontwerp- en verificatiewerelden overbrugt. vSync Circuits-methodologie is generiek en compatibel met alle verschillende ontwerpstromen.
Als vSync Circuits partner verzorgt Core|Vision diverse tool en methodiek trainingen binnen de Benelux.