Historie

Core|Vision heeft een rijke historie. Deze tijdslijn bevat een overzicht met de belangrijkste mijlpalen door de jaren heen.

2019
januari 1

Geboorte AnySens IIoT sensorplatform

Core|Vision ontwikkelt AnySens, het IIoT sensorplatform.
2018
december 8

ISO 9001:2015

Core|Vision is continu bezig met kwaliteit verbeteringen en proces optimalisaties, dit vanaf nu ook conform de ISO 9001:2015.
september 2

Wereld haven dagen – Slimme container

Start-up Glassbox presenteert pilot van ‘glazen zeecontainer’ tijdens de wereldhavendagen in Rotterdam, een samenwerking tussen ABN amro, IBM, Maersk en Core|vision.
augustus 22

2e plaats @ ABN Hackathon “beyond banking”

In samenwerking met IBM heeft Core|Vision een 2e plaats behaald bij de ABN hackathon “beyond banking”, zie de project referenties voor meer informatie.
2017
oktober 17

Lancering nieuwe website

De lancering van onze vernieuwde website. De visualisatie van onze aanpak en de verscheidene referenties zijn in een nieuw en moderner jasje gestoken.
2016
februari 1

Scrum master certificering (PSM I)

Binnen Core|Vision wordt al enige tijd Scrum toegepast. De bijbehorende certificering,  Professionele Scrum Master is behaald.
2008
januari 1

Oprichting Core|Vision

Uit Arcobel Projects, Arcobel ASIC Design Centre en Arcobel Graphics ontstaat Core|Vision zoals we het nu kennen. Een bedrijf met een eigen entiteit, maar nog steeds opererend onder de Arcobel paraplu.
2007
juni 1

Doulos Training Partner

Arcobel is vanaf heden Doulos Training Partner en zal binnen de Benelux verscheidene Doulos trainingen verzorgen.
2001
januari 1

Xilinx Authorized Training Provider

Arcobel zal als Xilinx ATP binnen de Benelux alle Xilinx trainingen verzorgen.
1995
januari 1

Oprichting Arcobel Graphics

Arcobel ontwikkelt een eigen grafische processor, de ‘Imagine’. In die tijd de allersnelste 3D beeldprocessor beschikbaar.
1988
januari 1

Oprichting Arcobel ASIC Design Centre

De marktvraag naar de chip oplossing neemt toe. Arcobel stort zich in de wereld van de ASIC (Application Specific Intergrated Circuit).
1983
januari 1

Oprichting Arcobel Projects

Buiten distributie van actieve componenten gaat Arcobel zich ook focussen op de ontwikkeling van klantspecifieke elektronica.