Over ons

Wij zijn Core-Vision, een bevlogen ontwikkelhuis dat gespecialiseerd is in het creëren van klantspecifieke elektronica, ook wel bekend als embedded systemen.

Binnen dit gebied zijn we in staat om unieke oplossingen te ontwikkelen van concept tot eindproduct. Ook bieden we specialistische ondersteuning aan R&D-afdelingen van andere partijen die extra capaciteit of expertise nodig hebben. Al onze projecten worden intern opgepakt door een hecht team van specialisten. Op deze manier gaan wij voor het beste resultaat van de hoogste kwaliteit. Wat vinden wij belangrijk? De wereld mooier en veiliger maken door innovatieve elektronica!

We understand the edge of progress

Dit hebben we al bereikt...

20

Specialisten

500+

Trainingen in 2023

+25%

Groei in de
afgelopen jaren

100+

Projecten

+80%

Terugkerende klanten

hardware software en FPGA

Onze Werkzaamheden

Wij ontwikkelen hardware, software en FPGA-implementaties (programmeerbare hardware) voor klanten in de meest uiteenlopende marktsegmenten. Onze engineers kunnen de volledige uitvoering op zich nemen van concept tot en met resultaat. Daarnaast nemen wij graag de rol van consultant op ons. We denken actief mee over probleemstellingen, adviseren of springen bij wanneer het project te complex is. Tenslotte vinden wij het belangrijk om onze kennis en informatie te delen. Dit doen wij onder andere door FPGA-trainingen aan te bieden. Om écht goed te begrijpen wat we doen, nodigen we je uit om een keer langs te komen!

Onze Kracht

Wij werken niet voor onze klanten, maar samen mét onze klanten. We komen graag langs om goed te begrijpen hoe hun bedrijf in elkaar zit en wat de achterliggende vragen zijn. Actief meedenken en het hebben van een flexibele werkhouding zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast vliegen we ieder project aan met een flinke dosis creativiteit, gespecialiseerde kennis en een focus op kwaliteit. Het resultaat? Klantspecifieke high-end embedded systemen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Team Core-Vision

Ons team bestaat uit een gezonde mix van doorgewinterde experts en gedreven talent. Iedereen is verschillend, maar een échte passie voor het vak brengt ons samen. We vormen een hechte eenheid waarbij experts van verschillende disciplines betrokken zijn bij elkaars projecten. Dankzij onze multidisciplinaire werkwijze ondersteunt en versterkt iedereen elkaar. Benieuwd wat ons team voor jouw project kan betekenen?

ContactContact
team core vision
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram