Onze kracht

High-End

Wij creëren klantspecifieke elektronica. Wat houdt dat in? Wij maken iets wat nog niet bestaat, zoals een compleet nieuw product of een deeloplossing. Onze échte specialiteit ligt in het op maat ontwikkelen van embedded systemen. Dankzij een team met zowel een brede als diepe kennis kunnen wij op een heel hoog niveau meedenken in ieder marktsegment.

MarktsegmentenMarktsegmenten
ISO 9001-certificering core-vision

Kwaliteit en Veiligheid

Bij Core-Vision staat kwaliteit centraal in ieder project wat we uitvoeren. Met onze ISO 9001-certificering en een sterke focus op veiligheid voldoen al onze producten aan strikte normen. Alles wordt uitvoerig getest en geregistreerd. We brengen de risico’s in kaart en zorgen dat al ons werk voldoet aan de gestelde eisen. Elke regel code en elke versie is traceerbaar. Veiligheid is iets waar wij in uitblinken en daar zijn we zeer trots op. Meer weten over onze werkwijze op het gebied van veiligheid?

ContactContact

Creatief en Multidisciplinair

Bij ons zijn de disciplines software, hardware en FPGA nauw met elkaar verweven. Vaak ligt een probleem niet binnen één discipline en is er een overbrugging nodig. Onze engineers zijn daarom breed onderlegd, ook buiten hun specialiteit. Ze kunnen complexe dingen uitleggen en ondersteunen elkaar waar nodig. Wij doen daarom ook niets liever dan multidisciplinaire projecten waarbij software, hardware en FPGA gecombineerd worden. Als echte vakmensen krijgen wij energie van uitdagende projecten. Benieuwd naar de mooie projecten die wij al hebben afgerond?

Bekijk onze projectenBekijk onze projecten
core-vision project

Expertise en Consultancy

Als bedrijven naar ons toe komen voor advies, dan vinden wij het belangrijk om de vraagstelling eerst duidelijk te hebben. Hiervoor werken wij graag samen met onze klanten. Wij zijn op ons best wanneer we onze klanten bezoeken, de mensen spreken en zien hoe het bedrijf werkt. Zo verplaatsen wij ons in de klant en begrijpen wij de achterliggende probleemstelling. Hierna zetten wij altijd een stapje extra en denken we mee in oplossingen waar onze klanten écht iets aan hebben. Blijkt het proces te complex om zelf op te lossen? Dan staan wij altijd paraat om het project te ontzorgen.

Consultancy Core Vision

Trots en Verantwoordelijk

Wij vinden dat een project beter wordt als er plezier in zit. Ons team bestaat uit mensen met een echte passie voor het vak en dat merk je terug in de hoge kwaliteit van onze systemen. Ieder teamlid gaat tot het uiterste om onze producten goed af te leveren. Die verantwoordelijkheid nemen wij altijd. Daarom kunnen we met trots zeggen dat we een trackrecord van tevreden terugkerende klanten hebben. Ook na afronding van het project staan wij klaar om eventuele aanpassingen of optimalisaties door te voeren. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

ContactContact
teamwork core vision
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram