Marktsegmenten

Bij Core-Vision streven we ernaar om een positieve impact op de wereld te maken met technologie. Aangezien onze high-end embedded systemen voor allerlei toepassingen worden ingezet, zijn ze in uiteenlopende marktsegmenten terug te vinden. Veiligheid en duurzaamheid vormen hierbij de rode draad die door onze projecten loopt. Ontdek hieronder op welke marktsegmenten wij ons focussen.

Infrastructuur en Mobiliteit

Infrastructuur en Mobiliteit

We streven er altijd naar om innovaties te ontwikkelen die de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid verbeteren. Tegenwoordig zijn infrastructuur en mobiliteit essentieel voor het dagelijks functioneren van de samenleving. Daarom zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van slimme technologische oplossingen die daadwerkelijk een positieve impact hebben op mensen en de samenleving.

Lees meerLees meer

IT en (Tele)communicatie

Dit marktsegment is zo gevarieerd als het maar kan zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat geldt ook voor de uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de toenemende vraag naar snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging bij gegevensverzameling en -transmissie. Binnen dit marktsegment bieden wij op maat gemaakte high-end oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van onze klanten.

Lees meerLees meer
dataverzameling core-vision
core-vision idirect

Defensie en Ruimtevaart

Elk marktsegment heeft zijn eigen uitdagingen. De defensie- en ruimtevaartindustrieën vormen daarop geen uitzondering. De hoogwaardige oplossingen die we aan onze klanten bieden binnen dit segment moeten doorgaans voldoen aan strenge eisen. Daarom streven we ernaar dat onze high-end embedded systemen altijd voldoen aan relevante veiligheidsnormen, wetten en regelgevingen.

Lees meerLees meer

Engineering en Industrie

Stap in de wereld van optimalisatie! Dit marktsegment omvat verschillende projecten en diensten die verband houden met technische processen, ontwikkeling, productie, modificatie en andere diensten. Binnen dit marktsegment passen we geavanceerde technologieën toe om processen te optimaliseren, de productiviteit te verbeteren en innovatieve oplossingen te bieden voor diverse uitdagingen.

Lees meerLees meer
ArenaRed
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram