IT en (Tele)communicatie

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld aan de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van dataverzameling en -overdracht. Binnen dit marktsegment bieden wij daarom op maat gemaakte high-end oplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen en eisen van onze klanten.

dataverzameling core-vision

Dataverzameling

De gewenste data verzamelen wij door middel van de inzet van verschillende oplossingen, zowel standaard als niet standaard. Dit kan ook op basis van ons eigen AnySens Industrial IoT-sensorplatform, waarmee we oplossingen bieden voor alle denkbare sensoruitdagingen. Hierbij minimaliseren wij onze ontwikkelingstijd door bestaande en op maat gemaakte communicatie- en sensormodules te combineren. Dit zijn de bouwstenen waarmee we precies de juiste oplossing voor een specifiek vraagstuk kunnen ontwikkelen. Ons platform ondersteunt bijna alle denkbare sensoren, waaronder geleiding, vochtigheid, vloeistofniveau, oriëntatie, druk, temperatuur en meer.

Onbeperkt Toegang

Wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd toegang krijgen tot hun data. Wij hebben ruime ervaring met allerlei connectiviteitstechnologieën, zoals: LoRa, LTE-M, NB-IoT en Sigfox. Hiermee creëren we een naadloze gegevensoverdracht van onze oplossingen naar het gewenste backend. Deze aanpak is uniek in de branche aangezien de toegang tot data doorgaans wordt afgeschermd. Wij bieden onze klanten de flexibiliteit om hun backend server zelf te bepalen. Zij hebben altijd toegang tot deze server.

Software engeneer core-vision

Snel, Betrouwbaar en Nauwkeurig

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van high-end embedded systemen die precies aansluiten op de behoeften van onze klanten. Dit zijn altijd oplossingen die snel, veilig, betrouwbaar en nauwkeurig zijn. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij voorop. Vandaar dat wij ISO 9001-gecertificeerd zijn. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

ContactContact
Software engeneers core-vision

Itho Daalderop

Een voorbeeld van een klant waar wij de dataoverdracht voor hebben gerealiseerd is Itho Daalderop. Zij maken onder andere boilers, ventilatiesystemen en warmtepompen. In woningen en appartementencomplexen waar hun warmtepompen zijn geïnstalleerd is vaak ook monitoring op afstand en dataoverdracht voor rapportages nodig. Om deze reden hebben wij een gateway ontwikkeld die meerdere warmtepompen tegelijk kan verbinden met hun eigen back-end service. Hierdoor kan de data op een veilige, snelle en betrouwbare manier worden overgebracht.

Bold Amsterdam - Itho Daalderop - Core Vision
GEST Service Call

GEST van YachtCloud

Ook in het luxueuze service-oproepsysteem GEST zit een embedded systeem van Core-Vision. Dit systeem maakt service door werknemers mogelijk in privéwoningen, luxe horeca-instellingen en op superjachten. Dankzij slimme dataverzameling communiceert onze technologie in GEST alle data met de Cloud (of met een lokaal netwerk in het geval van een superjacht).

De data wordt onder andere door YachtCloud gebruikt in een app waarmee de service wordt geregeld. Aan de hand van BLE-beacons weet het systeem altijd waar het apparaat zich bevindt. Dit is een goed voorbeeld van de flexibiliteit van onze diensten. Op basis van de vraagstelling komen wij met een passende oplossing.

Telecommunicatie

Satellietcommunicatie is een bijzonder uitdagende vorm van dataoverdracht, maar wij pakken uitdagingen met beide handen aan. Onze FPGA-kennis en kunde zijn daarom ook ingezet bij de ontwikkeling van geavanceerde satelliettechnologieën voor iDirect. Ook hierbij zijn snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid van belang. Verder draagt dit project bij aan duurzaamheid. De ontwikkelde technologie maakt het namelijk mogelijk om met minder apparatuur (en dus minder grondstoffen) dezelfde connectiviteit te bereiken.

Kom in Contact!

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over onze oplossingen voor IT en (tele)communicatie? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Kom langs voor een kop koffie in ons moderne kantoor of neem contact met ons op!

ContactContact
core-vision idirect
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram