Engineering en Industrie

Het marktsegment engineering en industrie omvat veel verschillende projecten en diensten gerelateerd aan technische processen, ontwikkeling, productie, modificatie en dienstverlening. In dit segment worden geavanceerde technologieën toegepast om processen te optimaliseren, productiviteit te verbeteren en innovatieve oplossingen te bieden voor uiteenlopende uitdagingen.

Automatisering en Controle

Binnen het domein van dit marktsegment speelt automatisering en controle een grote rol. Core-Vision biedt high-end oplossingen in de vorm van sensoren, software, hardware en FPGA-firmware om hierop in te spelen. Dit doen wij bijna altijd op een klantspecifiek niveau.

High-end laser Doppler sensor

Deze technologie hebben wij later in samenwerking met SICK doorontwikkeld tot de high-end laser Doppler sensor. De geavanceerde sensor maakt het mogelijk om contactloos en nauwkeurig snelheid en afstand te meten in industriële toepassingen. Deze sensor zet SICK in voor hun eigen productielijn. Door het ontwikkelen van FPGA-firmware voor deze sensor hebben we bijgedragen aan de realisatie van innovatieve oplossingen voor snelheidsmetingen binnen de industrie.

core-vision: veiligheid van onze systemen

Monitoring van Productielijnen

Naast snelheidsmetingen hebben we ook ervaring met het ontwikkelen van sensoren op basis van druk, temperatuur, trilling en bijna elke andere denkbare graadmeter voor het monitoren van onder andere productlijnen. Hiermee dragen wij bij aan het verbeteren van de procescontrole, veiligheid en kwaliteitsborging binnen de industrie. Zo kunnen klanten profiteren van hogere efficiëntie, nauwkeurigheid en productkwaliteit.

Monitoring van productielijnen

Consilium Safety Gasdetectoren

Een goed voorbeeld van onze expertise op het gebied van monitoring en veiligheid is onze samenwerking met Consilium Safety op het gebied van gasdetectietechnologie. Consilium Safety stond voor de uitdaging om de software van hun gasdetectoren te herzien en te certificeren volgens Safety Integrity Level (SIL) 1 norm. Deze herziening hebben wij uitgevoerd en geoptimaliseerd. Gasdetectie is essentieel in industriële sectoren vanwege de risico's van gaslekkage. Denk hierbij aan explosies, branden en vergiftigingen. Door het proactief meten van het gasniveau dragen wij bij aan de veiligheid in industriële omgevingen waar dit risico bestaat.

core-vision gasdetectoren

Neem contact op!

Wil je meer weten over hoe onze technologische oplossingen kunnen bijdragen aan het optimaliseren van jouw industriële processen? Neem dan contact met ons op! Ons team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

ContactContact
core-vision heesh
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram