Op 17 mei 2022 vond de 21 editie van het Design Automation & Embedded Systems Event in het Evoluon te Eindhoven plaats. Tijdens het jaarlijkse D&E Event heeft Frank de Bont een lezing gegeven over Static Timing Analysis in a nutshell.

Traditionele processors zijn uitstekend geschikt voor het uitvoeren van complexe besturingsfuncties. Ze zijn echter minder geschikt voor toepassingen die grote hoeveelheden data moeten verwerken.Met de steeds slimmere en snellere wereld waarin we leven, neemt de hoeveelheid gegevensverwerking exponentieel toe.

Hardwareversnelling is nodig om de steeds groter wordende kloof te dichten tussen de gewenste gegevensverwerkingssnelheid en wat een traditionele processor kan verwerken. In steeds meer toepassingen zien we dat hardwareversnelling wordt toegepast om de concurrentie voor te blijven.

Laten we eens kijken hoe FPGA’s kunnen worden toegepast als hardwareversnellers voor verschillende toepassingsgebieden. In deze presentatie bespreken we wat hardwareversnelling is. Waarom hebben we het nodig? Waar wordt het toegepast en, last but not least, hoe bereiken we dit met behulp van FPGA’s.

Deze presentatie is nu te downloaden

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.